Brist på sommar och uppladdning...

Två veckor har snart gott sen man kom hem från Gotland och absolut ingenting har hänt... Vad är det för liv??? På sommaren ska man kunna ligga på playan hela dagarna, dricka öl, äta glass o njuta av livet....

Istället har vädret bråkat och inomhus sysslorna regerat. Har haft finbesök från Gävle. Leahs farmor och hennes Kurt (Eller mamo o Tutt som Leah säger) Kul att träffa dom, blir inte så ofta med tanke på avståndet... eller, det är ju inte en hel kontinent mellan oss men vad tusan, bensinaset är ju inte billigt nu för tiden =(
 

image65 
Leah fick hörselkåpor av Annika och Kurt, hon äääälskade dom...


Har även hunnit bli några vändor till Linkan. Flyttade systra mi förra veckan till sitt nya palats. En kanonmysig 1:a i Vasastan.  Lyckades också klämma in ett fikarace häromdagen. Började dagen med ett besök hos Sofie, Isac o Ella. Eftermiddagen blev ett besök i Folkets Park med Maja och tjejerna. Mycket trevlig dag. Skönt att träffa tjejerna igen och prata av sig lite =)
Annars händer ingenting, Stefan har börjat jobba igen (tomt hemma igen...) så Leah o jag försöker få dagarna att gå... Vi lyckas ganska bra måste jag säga =)
Hälsade på Stefan på jobbet igår... Mysigt ställe det där! Du ser så viktig ut på jobbet darling =)

            
Leah leker på Toy´s R us, Shoppinghjälp, Flyttstädning, Orning och reda, Relax...


Helgen som kommer går åt till uppladdning... Blir pasta och vila hela helgen för på måndag smäller det... Då kommer monstrena från Norrköping hit och åker på däng i fotboll... (jo, Mats, så kommer det blir, och du kommer få bjuda på kaffet..) Ska bli kul. Älskar derby-mötena =) Hoppas bara att idioterna i Åff_klacken kan sköta sig och inte bete sig som en hoper arslen som dom gjort på flera av matcherna. Får ju skämmas över dom!

Nu ska jag... göra nå´t annat....

Kommentarer
Postat av: danne

På måndag ska råttorna från Peking få däng! Men oj vad folk det kommer bli, får vara där tidigt. Uppladdning vid Bysjön vid fem. Var där! :-)

2007-08-02 @ 12:19:05
URL: http://danne80.blogg.se
Postat av: The number 1 svartskalle

Samling vid bysjön..hmm tar på mig komockar stövlarna och odalkepsen,tar med mig grepen och kommer dit....typ

2007-08-03 @ 10:40:53
Postat av: danne

Är det IFK fans här inne o förpestar tillvaron eller? Fy fan man mår ju illa av vetskapen om det. Kom till Vallen på måndag o se era soppor till fotbollsspelare få stryk. På och vid sidan av planen!

2007-08-03 @ 18:39:09
URL: http://danne80.blogg.se
Postat av: Benno

Kött eller ärtSOPPOR?

2007-08-04 @ 09:31:03
Postat av: Jag själv...

hallå där... inga dumheter o påhopp här... Fotboll ska vara skoj =)

2007-08-04 @ 18:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0