Midsommar

Vilken fin o skön midsommar vi haft.
Började med att Nellan i torsdags äntligen kom på att det inte är så farligt att gå så nu tultar hon omkring för fullt här hemma. Det är så sött =)

Midsommarafton spenderades med pappa och familjen Erikssons. Först blev det en tur till Hallholm med lite dans runt stången. Efter det blev det en prommenad till Ängslyckevägen. Martins mumsiga tårta dukades fram (o slukades...) Leah höll Elin sysselsatt medans Stefan o Martin som vanligt var tråkiga o hamnade framför Fifa. Anders o pappa grillade (eller ja Anders verkade mer röka sitt kött) och till det hade Tesa dukat upp med örtpotatis, klyftpotatis, sallad, tzatziki, aioli, ost o kex... gud vad mätt jag blev!!!
Det är så skönt att bara sitta o prata o ta något gott o dricka.
En helt underbart lugn och skön kväll med god mat och dryck o jätte trevligt sällskap.
Tack för det underbara ni!

Idag har Emma o jag pysslat o stökat för att få ordning på käk o fika tills imorgon då kära släkten kommer.
Det blir nog bra det här ska ni se =)
Tack för hjälpen sys!


Leah rockar loss...


Tesa o Nellie


Lilla Martin o Leah


Söta Elin


Vaddå? Vi Fifa`Lägg av!


Lillstrumpa tar en power-nap...


Grillmästarna


Min underbara lilla trollunge....


La Papa


Ner under röken...


Sötis


Pappa o Anders tar siesta


Prommenad med Elin


Det är inte så illa som det ser ut =)

Kätti väckti....

Har varit kattvakt onsdag-måndag till Emma o Henkes kattis Pixi.
Snällare o tåligare katt får man leta efter.
Hon låter Leah bära omkring på henne, Nellie fick mysa o böka med henne. Inte rymmer hon fast man glömt dra igen altandörren, inte fräser eller river hon fast hon tröttnar på uppvaktningen, Hon delade dessutom med sig av både mat och vatten till Nellie =)

... men kommer dammsugaren fram, ja då jäklar!




Eftermiddags-dopp i det något svala vädret


bebis på vift!

´
Hunkarna Danne, Stefan o Håkan



Nellie visar hur man ska ha brillorna



Leah har inte riktigt fattat att det är iskallt i vattnet =)



Super-glada

Undrar vem som fryser mest??? =)


Underbara unge!


Lillskit slutar 9:an

Tog med tjejerna o pappa till kyrkan för att kolla när Martin slutar 9:an.
var ju fint givetvis med alldeles för drygt. Nästan 2 timmar.
Mutade tjejerna med både det ena och det andra men efter 1 timme och en kvart höll Leah på att gå åt och Nellie var uttråkad till max. Just då, när man hoppas som mest att det ska vara slut börjar dom ta upp en avgångsklass i taget för att dela ut betygen personligen. Då gick vi ut.... likt resten av halva kyrkan! Mötte upp Stefan utanför som kom hem från jobbet!

Efter kyrkan blev det supergod sallad med diverse tillbehör hos Anders och Tesa. Fikan gick i expressfart då Martin beordrat alla att lämna plats för hans klassfest =)
Hur som helst var det kanongott o lika trevligt som vanligt! Tack för det Erikssons!


Titta så go o fin han är lillskiten =)



Lika goa o fina syster-martin, Elin =)

30 år ung

Då har man lyckats kliva över ännu ett strecka här i livet.
30, huamej...
Undrar om gräset verkligen är grönare på andra sidan?

Dagen var bra iallafall. På förmiddagen kom mina mysiga Latte-mammor med tillhörande små rackare. Tack för den fina presenten tjejer =)
Eftermiddagen och kvällen var lugn. Stod blommor och en fin vas från fantastiska familjen Stilwell utanför dörren, det kom blomstebud från underbara syster o hennes lika goa sambo Henke och från dom favoritigaste Luffarna Benny o Mackan. Vad underbara ni är allihop! Blir lite smårörd av att ni tänker på en gammal tant sådär =)
På kvällen kom världens bästa pappa med en finfin blomma och käkade med oss.
När han åkt hem och knotten sov gott i sina sängar fick jag min present.
Så här med är jag blivande Fru Sjöstrand =)
Något bröllop står dock inte på planerna men nu är vi iallafall en bit på vägen =)

Igår kom ännu ett blomsterbud. Börjar gilla den här traditionen. Den här gången var det från Annika och Kurt, Underbart fina blommor o blomstercheckar. Det var för mycket men blev otoligt glad iallafall. Tack snälla underbara ni! Har haft tur som "fått" så underbar svärmor och "svärfar"! Kram till er!


Grattis Herr och Fru Stilwell

Gårdagen gick i Bröllopets tecken!
Underbara Lina Blomqvist blev nu Fru Stilwell. Den lyckliga maken är lika goa Carsten.

Hade hela tiden varit säker på att vi skulle vara i kyrkan kl. 15.30 därför blev det aningens stressigt när jag av en slump kollade inbjudningen strax efter kl 13 o insåg att det var redan halv tre. Stefan o Leah var iväg, Emma o Henke som skulle vara barnvakt åt tjejrna åkte precis från Linkan... o Emma som skulle hjälpa mig med håret, Stress...
Snabb dusch, express-rak av ben, i klänningen, plåstra skoskav, börja locka håret.... Som tur är hann Emma ner o hjälpa mig med hår o smink. Stefan fick skynda sig o för en gångs skull var han ganska kvick =)
55 minuter senare mötte vi resten av sällskapet utanför Åtvids gamla kyrka.

Vigseln var så fin o Lina var gudomligt vacker, Carsten så stilig o deras underbara döttrar Alicia o Lova var som två små änglar. Gud så söta dom är!
Efter vigseln blev det en smärtsam prommenad i högklackat till Hembygdsgården för en hejdundrandes fest. Menys bestod av carpaccio på rökt lax med marinerade grönsaker och mörkt bröd till förrätt, timjanmarinerad fläskfilé med rödvinssås, italiensk potatisgratäng till varmrätt och en brownie med grädde och jordgubbar till efterrätt. Och så kaffe och tårta och en och annan dricka till det. Gick inte hungrig eller törstig hem.
Underhållning var trevlig, Linas kusin spelade och sjöng, toast-mastrarna Tobbe och Mackan skötte sig galant och roade alla med sina påhitt, Lina o möhippe-gänget visade upp dansen vi övat in (guuud vad bra man är...) sånger och lekar avlöste varandra.
Vi gav upp strax efter kl 1 och gick den korta biten hem.
Tackar Lina o Carsten för att vi fick dela den här dagen med dom!








Äntligen sommar....

Äntligen är sommaren o värmen här... 

 


RSS 2.0