Gaaaa... och nja till nya jobbet....

09.30, då var det gjort då!

Har precis lämnat Leah ensam för första gången hos sin "dagmamma" Eva.
Usch vad fort tiden gick. Känns som hon föddes igår... eller förra veckan iallafall men tanke på att man kan sitta obehindrat idag =)

Så förra veckan var det dax att skola in. Leah älskade stället och Eva. Kastade sig in bland leksakerna och skrämde slag på papegojan och där stod jag och undrade vad jag gjorde där. Är hon inte en försvarslös liten bebbe längre???
Nu har jag lämnat henne "ensam". Känns konstigt att sitta här hemma utan min lilla vilde
farandes omkring mig.
Just nu sitter hon i vagnen, omgiven av 3 andra leksugna knott, på väg till lekparken i Folkes Park och jag gissar att
hon inte ens märkt att jag försvunnit.
Jag är ensam.... Gaaaaa.... I 1½ år har vi gått hemma snuttan och jag och nu är hon inte hemma längre.... men jag var duktig, sa bara "hejdå" och åkte utan en endaste tår... jag som annars är så blödig av mig =)
 
image90

Har också fått reda på var jag ska jobba fr.o.m måndag.
Blev placerad på Gläntan. Vilket skulle kunnat känns toppen kul om det inte vore för att jag fick Linas plats. Tyvärr är hon uppsagd men hoppas verkligen att hon får bli kvar. Vore så kul att jobba med henne igen. Gick ju så bra sist =) Men så bra som vi hade det då kommer vi aldrig få det igen. Jag, Lina och Linda tillsammans på ett ställe... fattar inte hur vi fick det att gå runt =)

image91

Nu ska jag strosa runt och göra nada innan jag cyklar
och hämtar hem min bebis =)
Hej...

Skräp-fotboll, invasion av hemska små peking-fan och frisör J Svensson....

Jahopp, dom snåla små Norrköpings-folken har varit här och nallat oss på en säker pinne (hoppades iof på 3...)
Hallå! Kunde dom inte bjudit oss på det när dom vet hur tabellen ser ut??? Suck!

Åkte och handlade på eftermiddagen och hela samhället var invaderat av fula Norrköpings-tröjor!
Fick nästan utslag av synen...

Kvällen var upplagt för fotbolls-fest, strålande sol och derby, kan inte bli bättre va???
Klämde in oss med Leah i famnen (Tuuuuungt i 2 timmar...) och såg Norrköping ta ledningen. Efter det stod vi  bara o väntade på att Norrköping skulle dra på sig en utvisning (Vi borde rent teoretiskt inte få nå´n då Thelin inte är kvar) o visst kom den. Tyvärr hjälpte det nada och vi fick glatt (hrm...) inse att dom katiga "snokarna" ännu en gång hade besegrat oss (Tyst Mats, jag vet....)

Hade slagit vad med Mats (Norrköpings-fan, usch...) att det förlorande laget skulle få bjuda på kaffe men... masade oss snabbt hem för att slippa höra vissa tråkningar...  Där sparade jag 20 :- Haha...


Herregud... släpper dom in vad som helst på vår anrika Kopparvall???

Hur som helst, kul fotboll iallafall.
Får väl ta revansch våren -09 när dom är tillbaka hos oss i Superettan!
See you!

                

             
Lite kort från fotbollen. Fanns inget kort på Åff:s klack för det finns ingen klack värd att fota ! Bara en hoper patetiska fjollor som bara hejar på när det går bra för Åff och som skämmer ut sig på bortaplanerna!
Tack Danne för korten!





Igår kom också Danne hit på finbesök. Eller trodde bara han ville vara trevlig o social men ville visst bli klippt =)
Och nej... Han är inte helrakad, bara jäkligt kortklippt!




Valla, kaos på Bolaget och dax för ny kamera...

Lördagen började bra... Tvingade med oss pappa och drog till Linköping för ett besök på Valla. Leah älskade att springa omkring och skrämma slag på dom små kaninerna och hönsen. Stackars små djur! Låg en höna i en bur som såg hyfsat vissen ut (typ, stendöd...) men jag lovar, det var inte vi!!!¨

        

    
Kolla damens skor... Sååå söta! Tack Farbror Danne! (även kallad Di....)

Tog vägen om Ekholmen och hälsade på Emma där. Hon lyckdes som vanligt (Hrm...) speeda upp Leah som for omkring som en virvelvind bland hyllorna med dyra viner, provklättrade dom och gjorde mig aningens nervös.... Undrar vad dom andra kunderna tänkte??? Haha...

Avslutade eftermiddagen med att ta ut Leahs badbalja på balkongen som hon fick leka och plaska i... o vid ett ouppmärksammat ögonblick hade den lilla damen lyckats riva till sig kameran och tvättade den så ren och fin... i badvattnet! Sån´t går sällan bra...  Såg på Stefan att han inte alls var nöjd med detta... Ajajaj!
Kameran lades på tork, Leah kläddes på och maten började förberedas... Då klev Leah ner i vattnet med kläderna på... SUCK!

Dessutom var en av hennes skor som vanligt puts väck... Blir så trött på att hon alltid ska gömma dom . Sist hittade vi hennes sandal längst ner i pantflask-samlingen... en annan gång låg skon i leksakslådan... den här gången hittade jag den längst in  i garderoben med alla sy-saker =/

Jaja... så kan det gå!

Ses på Kopparvallen imorgon!


Brist på sommar och uppladdning...

Två veckor har snart gott sen man kom hem från Gotland och absolut ingenting har hänt... Vad är det för liv??? På sommaren ska man kunna ligga på playan hela dagarna, dricka öl, äta glass o njuta av livet....

Istället har vädret bråkat och inomhus sysslorna regerat. Har haft finbesök från Gävle. Leahs farmor och hennes Kurt (Eller mamo o Tutt som Leah säger) Kul att träffa dom, blir inte så ofta med tanke på avståndet... eller, det är ju inte en hel kontinent mellan oss men vad tusan, bensinaset är ju inte billigt nu för tiden =(
 

image65 
Leah fick hörselkåpor av Annika och Kurt, hon äääälskade dom...


Har även hunnit bli några vändor till Linkan. Flyttade systra mi förra veckan till sitt nya palats. En kanonmysig 1:a i Vasastan.  Lyckades också klämma in ett fikarace häromdagen. Började dagen med ett besök hos Sofie, Isac o Ella. Eftermiddagen blev ett besök i Folkets Park med Maja och tjejerna. Mycket trevlig dag. Skönt att träffa tjejerna igen och prata av sig lite =)
Annars händer ingenting, Stefan har börjat jobba igen (tomt hemma igen...) så Leah o jag försöker få dagarna att gå... Vi lyckas ganska bra måste jag säga =)
Hälsade på Stefan på jobbet igår... Mysigt ställe det där! Du ser så viktig ut på jobbet darling =)

            
Leah leker på Toy´s R us, Shoppinghjälp, Flyttstädning, Orning och reda, Relax...


Helgen som kommer går åt till uppladdning... Blir pasta och vila hela helgen för på måndag smäller det... Då kommer monstrena från Norrköping hit och åker på däng i fotboll... (jo, Mats, så kommer det blir, och du kommer få bjuda på kaffet..) Ska bli kul. Älskar derby-mötena =) Hoppas bara att idioterna i Åff_klacken kan sköta sig och inte bete sig som en hoper arslen som dom gjort på flera av matcherna. Får ju skämmas över dom!

Nu ska jag... göra nå´t annat....

RSS 2.0