Grattis Herr och Fru Stilwell

Gårdagen gick i Bröllopets tecken!
Underbara Lina Blomqvist blev nu Fru Stilwell. Den lyckliga maken är lika goa Carsten.

Hade hela tiden varit säker på att vi skulle vara i kyrkan kl. 15.30 därför blev det aningens stressigt när jag av en slump kollade inbjudningen strax efter kl 13 o insåg att det var redan halv tre. Stefan o Leah var iväg, Emma o Henke som skulle vara barnvakt åt tjejrna åkte precis från Linkan... o Emma som skulle hjälpa mig med håret, Stress...
Snabb dusch, express-rak av ben, i klänningen, plåstra skoskav, börja locka håret.... Som tur är hann Emma ner o hjälpa mig med hår o smink. Stefan fick skynda sig o för en gångs skull var han ganska kvick =)
55 minuter senare mötte vi resten av sällskapet utanför Åtvids gamla kyrka.

Vigseln var så fin o Lina var gudomligt vacker, Carsten så stilig o deras underbara döttrar Alicia o Lova var som två små änglar. Gud så söta dom är!
Efter vigseln blev det en smärtsam prommenad i högklackat till Hembygdsgården för en hejdundrandes fest. Menys bestod av carpaccio på rökt lax med marinerade grönsaker och mörkt bröd till förrätt, timjanmarinerad fläskfilé med rödvinssås, italiensk potatisgratäng till varmrätt och en brownie med grädde och jordgubbar till efterrätt. Och så kaffe och tårta och en och annan dricka till det. Gick inte hungrig eller törstig hem.
Underhållning var trevlig, Linas kusin spelade och sjöng, toast-mastrarna Tobbe och Mackan skötte sig galant och roade alla med sina påhitt, Lina o möhippe-gänget visade upp dansen vi övat in (guuud vad bra man är...) sånger och lekar avlöste varandra.
Vi gav upp strax efter kl 1 och gick den korta biten hem.
Tackar Lina o Carsten för att vi fick dela den här dagen med dom!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0