Gävle

Kom inatt hem från en skön långhelg hos Stefans underbara familj i Gävle.
Drog med oss pappa i torsdags och drog iväg. Tog senvägen över Vingåker för att shoppa jacka till Leah, nya brallor till Stefan och en kavaj till pappa. Kom fram till Gävle runt 17. Allt gick bra upp, tjejerna var jätteduktiga även om Leah höll på att få panik över att vi aldrig kom fram så hon kunde leka med kusin Linus =)
Vi fick bo i Forsbacka, hos Annika och Kurt medans dom flyttade ut i stugan i Bovik

När vi kom fram bjöd Annika och Kurt på en jättegod biff-stroganoff. Satt så fint efter alla timmar i bil. Leah som äntligen fått träffa alla hon längtat efter fick åka 4-hjuling och följde med Linus och badade. Tokisar, vattnet var ju nere på fryspunkten =)


Leah med faster Ida


Linus och Leah badar

På fredagen vaknade vi tidigt och hann med ett uppfriskande morgondopp innan vi alla (vi, pappa, Annika o Kurt, Ida och ola, Simon och Linus) till Furuvik. En mysig djur- och nöjespark. Inga problem att spendera en hel dag där. Klappa djur, åka karuseller... Leah var salig! Att vi dessutom fick med oss en meterhög Hello Kitty och 2 kg chips hem gjorde inte Leahs dag sämre!
Kvällen avslutades på Church Street Saloon. Ett måste i Gävle. Finns ingen retaurang som är mer orginell och med kanongod mat! Älskar det stället! Leah ville ta ett kvällsdopp så det var bara att masa sig ner i det nåååågot svala vattnet igen. Burrr....


Morgondopp kl 07.45


Nellie spanar in sköldpaddorna


Mys med farbror Ola


Leah matar getterna


"flodfärd"


Sockersöta =)


Leah, Linus och Ola


Leah är tuffare än sin mamma =)


Leah o kusin Linus på Church


Mums! Nellie på Chuch


Pappa njuter av en cigarr


Lördag. Ännu ett uppfriskande morgondopp. Gick några timmar och fyndade lite i Valbo (Ikano ungefär). Besökte Boulognerskogen och lekte i lekparken. En sådan lekpark skulle man ha här. Trädgårdsföreningen, släng dig i väggen!
På kvällen åkte vi alla ut till Bovik där Annika och Kurt ordnat med grillspett och färskpotatis. Det gillas! Mer 4-hjuling för Leahs del. tur hon har en snäll kusin (Simon) som orkar köra runt med Leah och Linus =)
Kvällsdopp??? jajjemensan!


Nellie vill oxå...


Nellie-mys med faster Ida


Grillmästarna...


Tunnelseende???


Näe, pappa spyr inte. Han försöker fiska upp Nellie =)


Kusin Simon o Leah


Sötisen


Dags för käk


Nellie underhåller farmor Annika


På söndagen bangade Leah morgondoppet men pappa o jag vågade oss allt i. 17 grader i vattnet MAX. Röjde undan lite efter oss och åkte ut till Bovik igen. Annika fyllde år och bjöd på god tårta. Stefans lillebror Kristoffer med fru och bebis Elliot kom också dit. Himla kul att få träffa dom också. Blir för långt mellan varven tyvärr.
Sade hejdå till alla strax efter 16 och åkte mot Strömvallen i Gävle för att kolla på Gefle-Åff. Vad hade vi för det? Usch så dåliga dom var mitt älskade Åff. Så som dom spelade ska dom ligga där dom ligger i tabellen. Leah och Nellie flirtade in sig hos kiosk-personalen och blev bjudna på både hamburgare och korv. Sjysst av dom måste jag säga.


Nellie o Linus


Födelsedagsfika



Kristoffer, Carola, Nellie och Elliot

Satte oss i bilen och började färden hemåt 20.10. Nellie somnade direkt. Leah såg film på dvd:n till 22.15 då somnade även hon. 23.15 blev det matstopp i Nyköping. Då vaknade Nellie och höll sig vaken resten av vägen hem. Var hemma strax efter 00.30. Gick himla fort och smidigt hem.

Tack underbara familjen Eriksson/Herrdin/Trollenmyr/Olsson/pappa för en kanonhelg.
Jag är säker på att man inte kan få en bättre svärmor/"svärfar"!!! 
Saknar er redan!
Kram



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0