Vila i frid... dummer =)

Dum som tåget!

Sovjetunionen 1989


I slutet av 80-talet hävdade moskvabon E.Frenkel att han kunde stoppa fordom med tanken genom att ställa sig framför dom. Så väl cyklar som bilar stannade. Till sist bestämmde han sig för det ultimata testet: Ett tåg.

Han ställde sig på rälsen och koncentrerade sig...

SMACK!

Om Ingvar Oldsberg hade skrivit det här stycket hade han avslutat med att detta verkligen var ett expriment som spårade ur....




På väg utför?

Aspen 1998


Tonårige Matthew bestämde sig för att ha lite kul i skidbacken en natt. Han skar loss en av de gula, skumgummifyllda, skyddskuddar som sitter kring liftstolparna och sprang uppför backen för att åka kälke ner. han förlorade kontrollen och kraschade till slut in i en liftstolpe, som ironiskt nog saknade skydd.

Jajemensan, samma stolpe!!




Norsk roulette!

Texas 2000


Nittonårige Rashaad bestämde sig för att imponera skiten ur sina polare genom att köra en omgång rysk roluette. Han förde pistolen till tinningen och tryckte av. Han hade dock bortsett från en viktig detalj, skutvapnet ifråga var inte en revolver, utan ett automatvapen!



  

Stöldsäker Motor!!

Australien 1990


En 34-årig biltjuv bestämde sig för att knycka motorn från en gammal lastbil. Boven kom fram till att bästa sättet var att skruva loss motorblocket från undersidan. han kröp in under bilen och började lossa bultarna. Det var givetvis bara en tidsfråga innan motorblocket lossnade och landade ovanpå vår hjälte, som logiskt nog blev jätteplatt!!




Bombsäker sotning!

Kroatien 2005


Marco en 55-årig hantverkare, hade länge haft trassel med sin igensotade skorsten. Tillslut bestämde han sig för att göra ett eget sotarlod. En kedja med en metallklump i ena änden. Tursamt nog låg det en passande grej och skräpade i Marcos verkstad. Han började omedelbart att svetsa fast prylen i lättingen. Döm om hans förvåning när hela skiten plötsligt exploderade och skickade hans döda kropp på en luftfärd rakt igenom väggen och över grannens hus!

En undersökning av platsen visade senare att järnklumpen ifråga varit en handgranat!




Vältrimmad kärra!

Arizona 1995


Polisen i Arizona stod1995 inför ett olöst mysterium, ett rykande vrak från ett oidentifierbart fordon satt inborrat i en bergvägg 60 m över marken. I bästa CSI-stil blev det labbpersonalen som lyckades rekonstruera hela historien. En föredetta sergeant i flygvapnet hade lyckats lägga vantarna på en JATO-enhet (en raketpjäs som hjälper transportplan att lyfta)  Han hade monterat  fast raketen i sin chevrolet impala, hittat en lång, rak ögenväg och tryckt gasen i botten. När Impalan nått topphastighet hade han tänt raketen. Fordeonet accelererade snabbt till ca. 400 km/h. När vägen började ta slut tryckte föraren på bromsen , som smälte samtidigt som alla fyra däcken exploderade. Därefter tog fordonet till luften och flög två kilometer för att till slut slå in i klippan. Rester av tänder, naglar och hår hittades. Resten hade förångats!




Gapar efter mycket!

Australien 1988


Efter att hans elev klarat sitt avslutningsprov sa den lokale kung fu-mästaren inför hela klassen: "Du kan nu besegra vilda djur med dina bara händer!"

Redan samma natt smög sig den ivriga eleven in på Mellbournes zoo och tog sig in i lejonburen för att visa djurens konung var skåpet skulle stå. Kvarlevorna hittades i buren morgonen därpå.




Hemmagjord katapult!

England 1986


Dagen efter en svår storm upptäckte en förskräckt brittisk husägare att ett stort träd vikts dubbelt och att toppen hakats fast under hans taknock. Trädet stog spänts som en stor båge. Den händige mannen klättrade utan fruktan upp på trädet med en fogsvans och började såga av toppen. Det tog honom 20 minuter. Därpå sprätte trädet upp i sin fulla längd. Mannen hittades tämligen död på en allmänning i utkanten av grannskapet!




Horn i sidan!

Monatan, USA, 1985


Två tjuvjägare i nationalparken Yellowstone hade under lång tid samlat på sig ett stort lass älghorn, en populär souvenir bland turister. Nu gällde det bara att smuggla ut hornen ur parken utan att åka fast. Via bil var uteslutet, och till fots för tungt. Till slut kom snilleblixten, via gummijolle över den strida gardinerfloden. De kom nästan exakt halvvägs innan ett av hornen punkterade flotten. En av dem överlevde orättvist nog.




Busringning!

North Carolina 1992


Ken Charles Barger, 47, fick ett oväntat telefonsamtal mitt i natten. Han famlade i mörkret för att svara, men råkade i stället få tag på sin 38-milimeters smith o wesson som låg på nattduksbordet, förde den till örat och sköt sig själv i huvudet. Frun kunde vittna i efterhand.




Tänt var det här!

Brasilien 2003


Manoel, rengörare av bränslesporttankar, bestämde sig för att kolla hur mycket som var kvar i tanken och tände en tändsticka. Han landade 100 m bort.




En ansvarsfull vapenägare gömmer sin pistol på en säker plats!

Wisconsin 2004


En man i Wisconsin gömde sin i ugnen, men glömde sig och slog på värmen. han överlevde dock!

  



Att ta vatten över huvudet!

Österike 2004


En man på väg in genom sitt eget köksfönster efter en blöt utekväll fastnade i glipan med huvudet i köksvasken, råkade slå på kranen och drunknade!


Kommentarer
Postat av: Nykte

Det är väl bara att hoppas att man inte blir omskriven på detta sätt när det är dags.

2008-01-11 @ 12:00:09
URL: http://nykte.blogg.se
Postat av: M.Gunnarsson

hahaha!!! såmånga oturs snubbar det finns eller var domklummpiga kanske hehe!!!

// Matte.g-sson

2008-01-12 @ 00:24:02
Postat av: Danne

Får man sno saker ur slitz utan att uppge källa Jossi? :-)

2008-01-13 @ 22:06:51
URL: http://danne80.blogg.se
Postat av: jossi

absolut... vägrar erkänna att jag ens ödslat tid på att läsa denna blaska =)

2008-01-13 @ 22:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0