Hockey, hockey.... Modo!

Var i Cloetta Center igår för att se mitt älskade Modo komma på finbesök till "Gottehallen"...
Satte oss fint till rätta i stolarna och fick se en svängig match med delvis ganska bra hockeyspel och efter 65 spelade minuter kunde vi glatt inse att Modo fick åka hem med 2 fina poäng. (borde varit 3 kanske...)Borde inte tappat 3-0 ledningen....)
Tabellen ser nu helt ok ut ...  Men var är Brynäs???? haha...
Tack lilla mamma o pappa för biljetterna!
Å tack älskling för recensionerna du gav i stolen bredvid =)

Sammanfattning av matchen LHC-Modo:

Första perioden: Öppet spel i inledningen med mängder av chanser åt båda håll. Tomas Surovy och Mattias Weinhandl var bara två av alla LHC-are med jättelägen. Modo kändes nästan ännu farligare i sina attacker och fick också utdelning när Andreas Molinder satte en målvaktsretur från Rastislav Stana. Sen var det bud på ytterligare Modo-mål, men 0-1 stod sig.

Andra perioden: Inte alls lika underhållande som i första. Tidigt 0-2 efter miss av LHC:s Joakim Eriksson, sen hade Modo full koll. Per-Åge Skröder sköt 0-3, ett mål som Rastislav Stana borde tagit. Mikael Håkanson gav LHC hopp med sin reducering 26 sekunder från slutet, men det var definitivt ingen bra period från hemmalaget.

Tredje perioden: Explosion av LHC som gjorde två mål på drygt två minuter i inledningen och gick ifatt till 3-3. Hemmalaget hade dessutom en straff som Mattias Weinhandl missade, och i slutsekunderna fick Patrik Zackrisson friläge - men missade.

Fjärde perioden:
Jämnt spel och flera fina chanser för båda lagen. I matchens sista sekund avgjorde Modos Andreas Salomonsson med ett direktskott.