Det var den helgen det...

Tisdag idag då. Måndagen avklarad. Nu går vi mot helg igen =)

I Fredags tog Stefan och jag med oss mamma o pappa och bjöd dom på bio. Dom är så snälla och ställer upp och hjälper oss med Leah jämt... Leah roade sig hos Emma och Henke under tiden. Blev nog inte en lugn stund för dom gissar jag =)
Såg P.S I Love You. Trodde det skulle vara nå´n snyftig kärleksdrama men istället var den en skitbra (rent ut sagt,...) drama/komedi. Den måste ni bara se....

image207
Hur kan man inte dregla efter Gerard Butler???? =)

Lördagen då... Slöade nästan hela dagen i sporthallen och kollade på pappas damlag som spelade cup i innefotboll. Kul. Tror dom slutade 3:a. Vilket nederlag pappa. Vann ni inte iår igen??? =)
Lördag kvällen spenderades hos Nina och Tommy o Amelia. Snuskigt god mat (tack för den) och en himla massa bus av Leah o Amelia. Shit vilken enegri ni har töser =)
Såg melodifestivalen och till skillnad från jocke (Läs hans blogg...) så avskydde jag kebabpizze-helvetet (inget bidrag var nå´t att ha iof...) Hur tänkte dom när dom lät dom komma med??? O fattar dom inte hur äckligt pinsamma dom är??? Nu har det gått för långt... huuuu....

Söndagen var riktigt seriös med höga vuxen poäng utdelade.
Drog upp till Folkets Park med mamma o pappa, kusin Elin och mormor (lilla Anders kom också ett tag). Där fick Leah leka i lekparken (eller hade Elin roligast????) Pappa grillade korv som vi moffade i oss med varmchoklad och efter det mammas nybakade chokladkaka. Hur äckligt seriöst är inte en heldag i FP då???
Hur seriöst det än var så var det en kanon skön dag... Trots vädret =)

image208

                   

I veckan då??? Nja... vet inte. Ska väl till Anna W ikväll. Annars vet jag inget. Eller jo.... TAcobowling på lördag. Då ni.... Då ska ni få se  på en som är urusel på bowling =) Men det bjuder jag på =)

Kommentarer
Postat av: emelie

hehe då kan vi bilda klubb då, ja är me värdelös ;)

2008-02-19 @ 23:40:07
Postat av: Danne

Och varför sa ingen att det fanns grillad korv gratis i parken då????? VVAAA?? NI ska få så mkt spö på lördag!

2008-02-20 @ 12:34:20
URL: http://danne80.blogg.se
Postat av: Sandra

Såg den filmen häromdagen också. Den var riktigt bra :)

2008-02-22 @ 17:44:22
Postat av: jossi

Sandra.. Antar att du hade svårt att hålla popcornen kvar inne i munnen när Mr Butler var i bild =)

2008-02-22 @ 18:52:23
Postat av: Jocke

Du vet ju inte vad du pratar om.. klart att Kebabpizzalåten var bra..! Idag tror jag på Fridas låt..! har dock inte hört den än.. men en kompis var i Cloetta o han sa att den var bra..! Hehe!

2008-02-23 @ 16:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0