Sol, bad, moln, vin, mat... hunkar...


Hemkommen!
Har ni saknat mig??? Hihi....

Söndagen den 15/7 stuvade jag in packning i bilen (JAG packade, hade Stefan gjort det hade vi inte fått med oss hälften) som skulle ha räckt för en månads vistelse på en öde ö, men nu skulle vi "bara" till Gotland med Emma, mamma o pappa.


    
Mamma och Leah på morgon prommenad, Pappa och frusna Emma....

Måndagen kastade vi oss på playan, hade ju inte råd att missa en endaste minut av solen. Leah älskade havet trots att inlandsisen fortfarande låg kvar =)
Har hittat "vår" strand, en lugn och skön plats, inte långt från Tofta och alla äckligt jobbiga 08:or som "bara" diskuterar gårdagens fylla, ragg och kommande party.
Har tröttnat på alla spänno-hunkar ( iof en jääääkligt trevlig syn....) i likadana Billabong-shorts (även om dom är jäkligt snygga) och "myggbrillor" och brudarna som oroar sig för hur sminket sitter kvar efter doppet... haha, inga fördomar va???
6½ timme senare efter sol, bad, fika, strand-prommenad gav vi upp och knallade hemmåt med snyggt brända kroppar (en annan har ju turen att bli solbränd direkt...)


              
Leah stor trivs på playan... har hon nog fått efter mig =)

Tisdagen fick bli shopping dag. När vi länsat halva Visbys affärer började man fundera på hur semesterkassan skulle räcka till. Men men... hittade ju iallafall en massa bra grejs.
På kvällen kom min goa barndoms kompis Mia (som flyttat ut till Visby) och hennes Gustav ut till oss. Med sig hade dom Mias bror Mackan, Benny, Diana (ännu en gamla barndoms kompis) och hennes Stefan. Blev en kanon kväll med underbart gott grillat (hrm... sega kockar men men...) och vin, kladdkaka och mer vin... Så satanas kul att träffa alla. Har blivit en kul tradition
att ses där =)
 

                    
Mia och Mackan, Stefan och Diana, Benny,  smilfinken Mackan igen och Gustav...

Onsdagen skulle vikas åt ännu lite mer sol-lapning. Efter att ha kånkat ner stolar, väskor, fikakorgar, alla Leahs leksaker o annat bråte, smort in oss och slagit oss ner... försvann solen och blåsten kom. Gav upp efter nå´n timme och strax därefter kom regnet... jahopp, det var det det.... Åkte hem, åt lunch och lade Leah. Dåååå kom solen tillbaka. Mamma, pappa, Leah och jag åkte tillbaka till stranden men det var kört.... satt där och huttrade i blåsten och kände oss som några filurer i en reklamfilm för keno... 11, dubble elvor... 8, enkel åtte...

             
Uppspolad Emma, jag, korthajarna pappa o mamma....

Torsdagen blev ännu en shoppingdag.  Stefan lyckades dra på sig nackspärr och gick som ett annat kolli (Skrattade inget åt honom) på stan (jaja, alltid är det något... )
Mackan och Benny kom på kvällen och tog en kopp kaffe med oss, trevliga hunkar det där =)

image40jo
Nyduschad...

Fredagen var bara en stor sol. Gissa vart vi hamnade??? jajjemen, playan... Förvånande va???
På kvällen gav vi oss av in till Visby och gick ut och åt på vår favvo-restaurang Köpmannen (ett måste när man är på Gotland...) Avslutade med ännu en glass på "glasserian i backen"
Panka med mätta åkte vi hem =)

    
Restaurang besök...

Även på lördagen hamnade vi på playan och tro det eller ej, men Emma vågade sig äntligen i plurret. Eller jaja, hon kom efter en halvtimmes pip o fjanteri i så pass långt att hon kunde doppa sig upp till axlarna sen for hon ur vattnet fortare än kvickt. Hel otroligt hur nå´n kan vara så mesig av sig =)
Eftermiddagen blev lugn. Hem och duschade, gjorde oss iordning. Stefan, pappa, Leah och jag åkte och spelade minigolf. Shit vad kass jag är, haha... (Fast Stefan Sw är sämre..., jag lovar!)
Hursom helst, lät pappa och Sjösse slåss oom guld o silver platsen... nöjde mig glatt med en välförtjänt bronspeng =)
Kvällen avslutades med tacos och efter det vår klassiska ost och vin-picnic vid havet.

                        
 
Söndagen kom för fort och det var dax att fara hemåt =(
Hann ju få lite färg under veckan iallafall =)
Städa och packa i en hisklig fart. Hann med ett varv i Visby innan färjan gick.
Stefan och jag tog Leah och gick ett varv på färjan. Rätt som det var satt en "typisk 08:a" (trendputte, fördomar igen va???) framför oss o pratade i mobilen. Han vrålade "guuuuud så söt, det var det sötaste, vänta, jag bara måste få ta ett kort på henne" och pekade på Leah. Där steg 08:orna i mina ögon =)
Kom hem strax efter 22. Nöjda men längtar redan tillbaka =)

Älskar Gotland. Lite som att vara utomland men ändå inte...
Älskar dom små fiske-stugorna i Gnisvärd... När man kommer runt kröken och ser havet och dom små stugorna... Ahhhh....
Älskar att sova och höra havet...

 
              

Kommentarer
Postat av: Jocke

Hälsa pappa att han var bra i karate kid... den tranan går inte av för hackor!

2007-07-24 @ 00:19:16
Postat av: danne

JA! Äntligen! Johanna har stavat fel färgan heter det inte! Det heter färjan! YES!!
Ni ser ut o haft underbart! Fina bilder, och Tekken-liret från pappa Kjell o Kusken år inte av för hackor!

2007-07-24 @ 11:27:24
URL: http://danne80.blogg.se
Postat av: M.Gunnarsson

Se att ni har haft det bra på Sveriges största ö!!!......hälsa du till Mia?? såg att Diana var där du hälsa väl från mig då också!!??....hon är väl ihop med en stridspit va hehehe!!!!
// Mattias.G-sson The King from Atvid.......

2007-07-25 @ 18:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0